Predaj, 2-izb. byt, 52 m2, Zvolen, Zvolen 149 900,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, dvojizbový byt Zvolen, Podborová, ul. Smreková, s 10 m2 terasou - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ponúkame na predaj nové byty nachádzajúce sa v tichej a vyhľadávanej lokalite - Zvolen, časť Podborová. Byty sú súčasťou polyfunkčného objektu Arbora, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou a boli dostavané tri obytné podlažia s vlastným vchodom.

Ponúkaný byt č. 303 sa nachádza na 3. poschodí z piatich a má dve obytné miestnosti a výmeru 52 m2, terasa prislúchajúca k bytu má výmeru 10 m2 a pivnica v suteréne má výmeru 2,4 m2.


DISPOZÍCIA:
Po vstupe sa dostávame do hlavnej obytnej miestnosti čiatočne predelenej priečkou, po ľavej strane sa nachádza zádverie a vstup do spálne, po pravej strane kúpeľňa s toaletou. z Hlavnej miestnosti je vstup na priestrannú terasu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Byt sa predáva v stave holobytu a v prípade záujmu je možné ho po dohode s developerom dorobiť do požadovaného štandardu. Kolaudácia domu a jednotlivých bytov sa predpokladá v auguste 2023.


BYTOVÝ DOM:
Polyfunkčný dom - jeho prvé dve podlažia prešli kompletnou rekonštrukciou a na tieto boli dobudované ďalšie 3 obytné podlažia. Celkovo boli pri stavbe použité prémiové materiály a nadštandardné stavebné postupy - budova bola dovedená do takmer energeticky pasívneho bývania - čo určite prispieva k vysokému štadardu bývania, ktorý sa bežne nenájde. Použité okná sú plastové SLOVAKTUAL s izolačným trojsklom a pasívnym profilom. Pre zabezpečenie čo najvyšieho hlukového komfortu sú múry medzi bytmi nadštandardnej hrúbky 28 cm a podlahy boli vylievané s dilatačnými špárami pre čo najvyššie odhlučnenie. Vykurovanie je riešené vlastným plynovým kotlom s inteligentným riadením pre efektívnu a energeticky úspornú prevádzku a taktiež samostatným ohrevom vody.

Vstup do obytnej časti je samostatným vchodom s elektrickým vrátnikom na čipovú kartu. K bytom sa majitelia dostanú priestranným a moderným výťahom. Na každom poschodí je sedem bytov. Spoločné priestory a chodby sú priestranné, svetlé a pôsobia priam hotelovým dojmom. A to aj vďaka kombinácii použitých materiálov ako je nerez, sklo, drevo a ako nielen estetický ale aj praktický bonus - koberec. Každý z bytov má minimálne jeden balkón a ku každému bytu patrí priestranná pivnica. Byty sú svojou dispozíciou výnimočné a určite si každý nájde spokojného majiteľa.


PARKOVANIE:
Nový majitelia nemusia riešiť ani problém s parkovaním. Pred bytovým domom sa nachádza 10 voľných parkovacích miest a v tesnej blízkosti je k dispozícii dvojpodlažný parkovací dom s možnosťou odkúpenia vlastného krytého alebo nekrytého parkovacieho státia.

VÝHODY:


LOKALITA:
Časť Podborová je obĺúbená tichá lokalita Zvolena. V blízkosti bytového domu sa nachádza konečná zastávka verejnej dopravy, ktorá Vám zaručí rýchlu a pohodlnú prístupnosť do celého Zvolena. Len 20 minút chôdze (5 min autom) sa nachádza obchodné centrum Európa a námestie v centre Zvolena, kde nájdete všetky potrebné obchody a služby. V okolí bytu sa nachádza obchod s potravinami, zahradkárska osada, arborétum Borová Hora, Stredná odborná Škola hotelových služieb a cyklochodník vedúci na Sliač. Vďaka blízkosti parku je to ideálne miesto na prechádzky a relax.

NÁZOR MAKLÉRA:
Bytový dom a byty ako aj lokalita, v ktorej sa dom nachádza, predstavujú vyšší štandard bývania pre náročnejších klientov, ktorí hľadajú pokojné bývanie vo výbornej lokalite. Verím, že rozhodnutie pre kúpu bytu v tomto polyfunkčnom dome, bude určite pre Vás tým správnym a splní všetky vaše očakávania. Energetická trieda A.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 515 056 alebo na marianhlavna@haloreality.sk. ID ponuky: ZV-62566

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 149 900,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 8. 6. 2023
  • Číslo inzerátu AR-048A-148178 (62566)
  • Lokalita Zvolen

Kontaktovať makléra

Mgr. Marián Hlavna
Mgr. Marián Hlavna Telefón: +421944515056 E-mail: marianhlavna@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 

Podobné reality

2-izb. byt, Predaj, Zvolen - Gen.Svobodu

Predaj, 2-izb. byt, 55 m2

Zvolen, Gen.Svobodu 93 000,00 EUR

2-izb. byt, Predaj, Zvolen - Pribinova

Predaj, 2-izb. byt, 70 m2

Zvolen, Pribinova 88 000,00 EUR

TOPlist TOPlist