Predaj, rodinný dom, 861 m2, Brezno, Brezno 185 000,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, rodinný dom Brezno - ZNÍŽENÁ CENA

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom používaný ako obchodná budova v blízkosti centra mesta Brezno, ktorého historické centrum je po rozsiahlej rekonštrukcii námestia jedným z najkrajších miest na Horehroní. Starý meštiansky dom bol postavený začiatkom 19. storočia ako súčasť pôvodnej mestskej architektúry, ako dom remeselníka na pozemku o rozlohe 861 m2, susedil z mestskými hradbami. Okrem podkrovného bývania poskytne budúcemu majiteľovi tzv. podnikanie vo vlastnom, jeho súčasťou je ešte zachovalý priestor reštaurácie zo sociálnym zariadením a priestorom pre kuchyňu a sklad, v prednej časti sú k dispozícií krásne presvetlené obchodné priestory s vchodom klasickou klenbovou chodbou z ulice, kde je možné parkovať a privážať tovar veľkým nákladným autom priamo z hlavného ťahu mestom, ktorý je v tesnej blízkosti nehnuteľnosti. Na opačnej strane chodby sa nachádzajú veľké kancelárske priestory zo sociálnym zariadením. Druhé podlažie je prístupné vnútorným schodiskom, nachádza sa tam dvojizbový byt (cca 65 m2), ktorý pozostáva s dvoch izieb, pracovne a spálne, k dispozícií je WC, chodba spája byt z východom na záhradu. Vikierové okná presvetľujú celý byt a množstvo denného svetla je všade prítomné. Orientácia a východ mimo obchodných priestorov poskytne majiteľovi súkromie, bez nutnosti čeliť neželaným pohľadom.
Ide o zastavanú plochu vo veľkosti 741 m2, ktorá ponúka možnosť pokračovania firmy z prenajímaním priestorov, prípadne využitie objektu na iný účel občianskej vybavenosti v tesnej blízkosti historického centra. V záhrade rodinného domu je veľká garáž z príručnou dielňou na opravu áut a veľké skladové priestory. Nachádza sa na rovnom, slnečnom pozemku, ktorý je oplotený. Nehnuteľnosť je využiteľná na bývanie i podnikanie a spolu s pozemkom tvorí ideálnu investičnú príležitosť.
Rodinný dom je napojený na obecnú kanalizáciu, elektriku a vodovod, ulicou vedie plyn. Kúrenie je riešené pecami a krbom na pevné palivo. Obyvatelia domu majú k dispozícií kompletnú občiansku vybavenosť mesta.
30 minút cesty autom je SKI Centrum Chopok, len 8 km je vzdialené Mýto pod Ďumbierom a Tále. Život v období mimo lyžiarskej sezóny je rovnako aktívny aj v lete, región je ideálnym miestom s veľkým potenciálom na oddychové aktivity. Celé okolie mesta je ideálnym terénom na pešiu turistiku, golf, cyklistiku. Celé Horehronie poskytuje možnosti aj pre aktívnu letnú rekreáciu. Blízkosť hôr, čerstvý vzduch a prostredie je balzamom na dušu a telo, faktom je, že región Horehronia láme v posledných rokoch svoje rekordy v návštevnosti, ale okolie ostáva nenarušené masívnym turistickým ruchom, ponúka veľa možností na dokonalý životný štýl, nachádza sa len 500 m od cestného obchvatu Brezna, smer Banská Bystrica - Poprad.







Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-62669

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 185 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 27. 6. 2023
  • Číslo inzerátu AR-048A-148323 (62669)
  • Lokalita Brezno

Kontaktovať makléra

Anna Nociarová
Anna Nociarová Telefón: +421948363330 E-mail: annanociarova@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist