Predaj, 2-izb. byt, Košice - mestská časť Staré Mesto, Letná 237 001,00 EUR navrhnúť cenu

NADŠTANDARDNE VEĽKÝ 2 IZBOVÝ BYT V STAROM MESTE

Ak hľadáte Vaše nové bývanie v jednej z najlepších mestských časti Košíc a túžite byť v centre pozornosti staromestského diania, tak verte, že Letná ulica v Košiciach patrí bezpochyby medzi ne. Prezradím trochu z histórie, táto ulica bola v 20 rokoch minulého storočia označovaná ako „Malá Praha“, kedy do prevažne maďarských Košíc prichádzajú českí úradníci budujúci novú štátnosť. Nová Československá Republika v tejto lokalite pre nich vybudovala obytné budovy so škrídľovými strechami s množstvom komínov, pripomínajúcich obytné budovy v Prahe. Jeden takýto skvelý skvost v podobe nadštandardného tehlového bytu mám pre Vás pripravený.

EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Ivetou Taškovičovou Vám „E x k l u z í v n e“ ponúka na predaj „Nadštandardne veľký tehlový 2 - izbový byt“ na ideálnom 2. poschodí v 3 poschodovom „100 ročnom“ bytovom dome na Letnej ulici v Košiciach. Byt disponuje príjemnou 4 metrovou lodžiou a v spoločných priestoroch umiestnenou pivnicou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou s vylepšenými prvkami a Vám už v tomto stave zabezpečí okamžité bývanie. Samozrejme, ak máte chuť rekonštruovať, Vašej predstavivosti a fantázií sa medze nekladú. Veľkolepá rozloha 2 izbového bytu 82 m2 umožní novým majiteľom zmenu dispozície na priestranný 3 izbový byt a tak vytvoríte súkromnú zónu pre každého člena Vašej rodiny. Pred 2 rokmi došlo ku kompletnej výmene drevených okien za kvalitné plastové. Priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru a plynovým sporákom si určite nájde svoju novú gazdinú. Obývacia izba a spálňa s nádhernými vysokými stropmi Vás prekvapia kvalitnými, výborne udržiavanými brúsenými a nalakovanými parketami. V kuchyni, kúpeľni a na toalete je položená praktická keramická dlažba. V murovanej kúpeľni nájdete rohovú vaňu, umývadlo. Toaleta je samostatná. V celom byte sú nové omietky. K bytu prislúcha aj podiel na podkroví, predajom tohto podielu je možné získať 237 001 €. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené novým 3 ročným plynovým bojlerom. Bezpečnosť Vášho bytu je zaručená osadenými kvalitnými bezpečnostnými 16 bodovými dverami. Bytový dom nie je zateplený, kompletnou rekonštrukciou prešla však strecha. Pred 3 rokmi bola realizovaná výmena stúpačiek, rozvodov vody, plynu a elektriny. V blízkej budúcnosti sa plánuje zveľadenie interiéru bytového domu a to maľbou spoločných priestorov. V bytovom dome žijú slušní starší a poriadkumilovní ľudia bez domácich zvierat.

Celkové nízke mesačné náklady na prevádzku tohto bytu sú vo výške 140 €.

Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát.

Byt sa nachádza v lokalite s perfektnou občianskou vybavenosťou: ihriská, MŠ, ZŠ, Technická univerzita, zastávky MHD a električiek, zdravotné strediská, obchodné centrum MERKÚR, Slovenská sporiteľňa, Slovenská pošta, potraviny, drogéria, kaviarne, reštaurácie, knižnica, kaderníctvo, pekáreň. Parkovanie pre vlastníkov bytového domu je možné priamo za bytovým domom vo dvore.

Cena tejto nehnuteľnosti je 237 001 €.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného špecialistu seniora Ing. Ivetu Taškovičovú.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: (2 izbový, 2 izb. byt, Letná, Staré mesto, Košice, EQ real, EQUILIBRIO)

  • Cena 237 001,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 17. 8. 2023
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100392 (P230502IT)
  • Lokalita Letná
  • Celková úžitková plocha 82 m2
  • Výťah Nie
  • Telefón nie je
  • Počet izieb 2
  • Stav Kompletná rekonštrukcia
  • Balkón Nie
  • Lodžia Nie
  • Terasa Nie
  • Nadzemné podlažie Ostatné podlažie
  • Počet nadzemných podlaží 3
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Ing. Iveta Taškovičová
Ing. Iveta Taškovičová Telefón: +421948901229 E-mail: iveta.taskovicova@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 

Podobné reality

2-izb. byt, Predaj, Košice - mestská časť Staré Mesto - Slov. jednoty - Slov. jednoty

Predaj, 2-izb. byt, 56,2 m2

Košice - mestská časť Staré Mesto, Slov. jednoty 170 000,00 EUR

2-izb. byt, Predaj, Košice - mestská časť Staré Mesto

Predaj, 2-izb. byt, 55 m2

Košice - mestská časť Staré Mesto 250 000,00 EUR

2-izb. byt, Predaj, Košice - mestská časť Staré Mesto - Branisková

Predaj, 2-izb. byt, 40 m2

Košice - mestská časť Staré Mesto, Branisková 133 000,00 EUR

2-izb. byt, Predaj, Košice - mestská časť Staré Mesto - Stromová

Predaj, 2-izb. byt

Košice - mestská časť Staré Mesto, Stromová 145 000,00 EUR

TOPlist TOPlist